Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2016 11:17 - 1945 в Германия руснаците масово изнасилват 2 милиона жени и деца Руската окупация
Автор: bulgarskaistoriq Категория: История   
Прочетен: 4881 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 04.07.2016 12:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Източници - www.extremecentrepoint.com/archives/5742 През 1945 в Германия руснаците масово изнасилват жени и деца. Спомените на Gabriele Koepp
Сайт на английски - www.whale.to/b/german3.html German victim is first to break silence on Red Army rapists after 65 years
wikipedia - en.wikipedia.org/wiki/Rape_during_the_occupation_of_Germany Rape during the occupation of Germany

В Царство България ( 1 ва на Балканския и 6 та в Европа ) се случва същото ( както историкът Geoffrey Roberts споменава по долу ) след злокобния ден 9 сеп 1944 , когато руската пияна въшлива сган ни окупирва и фактически България спира да съществува , което дава началото на руското робство - мрачно античовешко, антибългарско и антихристиянско.

Какво съдържа:
1 / Руските пияни въшливи войници
2 / Анализ
3 / Социални ефекти
4 / Светлана Алексиевич и книгата и със спомени от руските пияни въшливи войници
5 / Спомените на Gabriele Koepp

1 / Руските пияни въшливи войници
Историците са писали за сексуално насилие, извършено от армиите на западните съюзници и Червената армия ( русия преименувала се на ссср ) като тези сили водят своето място в Германия и по време на периода на окупация. На територията на нацистка Германия, тя започна на 21 октомври 1944, когато войските на Червената армия преминаха моста над Angerapp рекичка (маркиране на границата) и извършват клането Nemmersdorf над германци ( Калинградска област ) преди това те са били бити.
По-голямата част от нападенията са били извършени в окупационна зона на Съветския съюз ( русиа ). Оценката на броя на германските жени, 
изнасилени от руските пияни въшливи войници са варирали до 2 милиона. 
Според историк Уилям Хичкок, в много случаи жените са жертви на многократните изнасилвания, някои толкова, колкото 60 до 70 пъти. Най-малко 100,000 жени се смята, че са били изнасилени в Берлин, на базата на растящите аборти в следващите месеци и съвременните болнични доклади , а около 10,000 жени са убити след изнасилването. Смъртни случаи на германски жени във връзка с изнасилванията в Германия, като цяло, се оценяват на 240 000. Antony Beevor го описва като "най-голямото явление на масови изнасилвания в историята", и стигна до заключението, че най-малко 1,4 милиона жени са били изнасилени в Източна Прусия, Померания и Силезия сам. Според Natalya Gesse , 
руски войници изнасилват немски жени от осем до осемдесет годишни.
Руските жени също не са били пощадени.

2 / Анализ
В своя анализ на мотивите обширните руски изнасилвания, Norman Naimark откроява / пропагандира омраза, лични преживявания на страдание у дома, и твърди, че е напълно унизителна картина за германските жени, Naimark отбеляза също и за 
тенденцията за склонност към пиене на алкохол 
( който в изобилие се продава в Германия ). Naimark отбелязва също така твърди, че е патриархалната характер на руската култура, и на азиатските общества, включващи русиа ( съветския съюз ), където в миналото беше позора да изнасилват жените на врага.
Фактът, че германците са имали много по-висок стандарт на живот е видим дори когато са в руини. Комбинирането на руските чувства на малоценност, произтичащата от това необходимост за възстановяване на честта, и желанието си за мъст може да е причината много жени да са били изнасилени.
Историкът Geoffrey Roberts ( Джефри Робъртс ) пише, че руската армия ( червената армия ) е изнасилвала жените във всяка страна, която окупирва, но най-вече в Австрия и Германия: 70,000-100,000 са изнасилвания във Виена.

3 / Социални ефекти
Броят на бебетата следствие изнасилванията, родени и известни като "руски деца", е неизвестен. Въпреки това, повечето изнасилвания не водят до бременност. Абортите са предпочитаният избор на жертвите на изнасилване, и много от тях са починали в резултат на вътрешни наранявания, нелекувани полово предавани болести, поради липса на лекарства, лошо извършени аборти, и самоубийства, особено за травматизирани жертви, които са били изнасилени много пъти. В допълнение, много от децата са починали в следвоенна Германия в резултат на глад, недостиг на доставки, и болести като тиф и дифтерия ( typhus and diphtheria ). Детската смъртност в Берлин достига до 90 на сто.
Що се отнася до социалните последици от това сексуално насилие Norman Naimark отбелязва:
Социалната психология на жените и мъжете в руската окупационна зона бе белязана от престъплението изнасилване от първите дни на окупация.
Ханелоре Кол ( Hannelore Kohl ), съпругата на бившия германски канцлер Хелмут Кол ( Helmut Kohl ), 
беше групово изнасилена на 12 години от руската пияна въшлива измет
през Май 1945, според нейната биография. В резултат на това, е претърпяла сериозни наранявания на гърба, след като била изхвърлена от прозореца на първия етаж. Тя е страдала от дълги и сериозни заболявания, които експерти мислят , че са следствие на травма от детството.
Ханелоре се самоубива през 2001 г.

4 / Светлана Алексиевич и книгата и
Светлана Алексиевич ( Svetlana Alexievich ) публикува книга - ,, Неженственото лице на войната " , според който включва спомени от руските пияни въшливи войници за окупацията и поробването на Германия. Според бившия офицер от армията: Бяхме млади, силни, и четири години без жени. Така че ние се опитахме да хванеме германски жени и ... Десет мъже изнасилват едно момиче. Нямаше достатъчно жени; цялото население бягаше от руската окупаторска поробителска сган. Така че ние трябваше да вземе младо, дванадесет или тринадесет годишно момиче. Ако тя извика, ще се постави нещо в устата и. Мислехме, че това беше забавно. Сега не мога да разбера как го направих.
Една жена телефонен оператор от руската пияна въшлива армия припомни, че: Когато сме окупирали всеки град, ние имахме първите три дни да плячкосваме и ... изнасилваме. Това беше неофициално, разбира се. Но след три дни човек може да бъде изправен пред военен съд за това. ... Спомням си една изнасилена немски жена гола, с ръчна граната между краката й.
Сега чувствам срам, но аз тогава не чувствах срам ... Смятате ли, че е лесно да простиме на германците ? Ние мразехме когато виждахме техните чисти неповредени бели къщи. С рози. Исках те да страдат. Исках да видя сълзите им. ... Десетилетия трябваше да минат, когато започнах да чувствам жал за тях.

5 / Спомените на Gabriele Koepp
След половин век мълчание в Германия се намери жена, дръзнала да наруши табута наложени по въпроса за масовото изнасилване на немски жени от руските пияни въшливи войници. Книгата на Габриеле Коепп (Gabriele Koepp) „Защо трябваше да бъда девойка?” http://www.whale.to/b/german3.html е първото по рода си писмено доказателство, в което авторът не прикрива истинското си име. Общият брой на жертвите на сексуална злоупотреба е най-малко 2 милиона жени само в Берлин.
Първите седмици след превземането на Берлин са просто ужасни . Всяка немска жена се страхувала да чуе от своя руски “окупатор и поробител”: ” Фрау, комм!” 
Жестокостите достигат такива размери, че дори Римокатолическата църква счита, че трябва се откаже от забраната на аборта.
В това време, в немската столица и околностите са разквартирувани 5 милиона руски пияни въшливи войници. Според експерти, всяка жена е била изнасилена средно по 12 пъти. Възрастта на жертвите са от 8 до 90 години
Много от тях били изнасилвани до смърт.
Дори и сега, 80-годишната г-жа Koeпп, която през 1945 г. е била едва на 15 години не може да спи без кошмари. Тя пише в своя роман: “Не мога да чувствам нищо друго. За мен сексуалността е станала синоним на насилие. ”
В интервю за “Дер Шпигел”, Габриеле разказва, че двете с майка си бягат на 25-ти януари 1945 година, когато се приближава руската пияна сган ( червена армия ). Семейство г-жа Koeпп живелеело тогава в Schneidemuhl (сега полски град в Померания). По време на евакуацията, Габриеле и сестра и се отделили от майка си и се качили на товарен влак за Берлин. Композицията била подложена на обстрел от руската артилерия. Тъй като вратата на товарния вагон била заключена, Габриеле се изкачила до прозореца и побягнала навън. Нейната сестра останала вътре и Габи никога повече не я е видяла.
На следващия ден, момичето е намерено от руските пияни войниси - сган докато ровили / крадяли в къщите на близкото село . Тя е била изнасилена два пъти в този ден и още два пъти на следващата сутрин. . След това, тя успява да се скрие под масата в стая пълна с бежанци. Тогава в къщата отново влиза руската измет. Възрастните немски жени, които искат да спасят себе си от насилието им предават Габриеле. След две седмици сексуално робство, Koeпп успява да избяга.
Koeпп, която тогава е била само на 15 години пише: “Аз бях почти дете. Да напиша тази книга не беше лесно, но нямах друг избор: ако не съм аз, тогава кой друг? ”
Г-жа Koepp разчупи мълчанието на всички жертви, за повечето от които споменът за ужасите на руските зверства през 1945 година ги преследва през целия им живот.

Убити немски деца и жени ( вероятно майките им ) от руската сган. Снимката е направена от Sicherheitspolizei, оригиналния надпис гласи, че двете жени показват признаци на изнасилване
Резервна снимка - 3.bp.blogspot.com/-l15KfSzmFEc/V3n_qRPcllI/AAAAAAAAAhY/Een_aSZO26QSIIoN0zG8rHKrqddkEnYhgCLcB/s640/izbiwat%2Bgermanci%2Bkoepp%2Brusnacite%2Biznasilvat%2Bruska%2Bokupaciq%2Brobstvo%2Bgermaniq%2B1945.jpgimage

Gabriele Koepp, сега на възраст 80 и като 15-годишна. Тя е първата жена, говорила публично за изнасилванията от руската измет, докато марширувала в окупирания Берлин през 1945 г.
Резервна снимка - 2.bp.blogspot.com/-oQq04NQL-MY/V3n-4e-hO_I/AAAAAAAAAhM/XhXeSQr0UrE8Vcix1RuvfsTHiwA-d6-AACLcB/s1600/gabriele%2Bkoepp%2Brusnacite%2Biznasilvat%2Bruska%2Bokupaciq%2Brobstvo%2Bgermaniq%2B1945.jpgimage

Поделянето на Германия между съюзниците

3.bp.blogspot.com/-Q8yqVVtQawE/V3n-caG4u7I/AAAAAAAAAhI/Cdle53BbZ3kmE-7K4KDkla4Ubon7QlFKQCLcB/s640/okupaciqta%2Bna%2Bgermaniq%2B1945.jpg



Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bulgarskaistoriq
Категория: История
Прочетен: 150259
Постинги: 26
Коментари: 24
Гласове: 41
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031